Κυπελλούχος ο Μπεμπέ με την ομάδα της Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κυπελλούχος ο Μπεμπέ με την ομάδα της Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο τελικός κυπέλλου της Ομοσπονδίας της ΟΕΠ Λεμεσού.  Η ομάδα της Αστυνομίας Λεμεσού κέρδισε την Επαρχική Διοίκηση της πόλης με 4-3.

Η ενημέρωση που δόθηκε από την κυπελλούχο ομάδα, όπου αγωνίζεται και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με πέρασμα από ΑΕΛ, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνας, Λουτσιάνο Μπεμπέ, αναφέρει:

«Τέλος καλό.. Όλα καλά.. Κυπελλούχος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Αστυνομίας Λ/σου η οποία κέρδισε σήμερα στον προγραμματισμένο..ΤΕΛΙΚΌ ΚΥΠΈΛΛΟΥ του ερασιτεχνικού την ομάδα της Επαρχιακής Διοίκησης Λ/σου με σκορ 4-3.. Αν και βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 4-0.. Στην επανάληψη.. κάπου η χαλάρωση.. κάπου οι αλλαγές που έγιναν από πλευράς της ομάδας της Αστυνομίας.. έφερε την συνεχή αντεπίθεση της ομάδας της Επαρχιακής Διοίκησης.. το τελικό σκορ.. Συγχαρητήρια σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.. Νάστε καλά λεβέντες της ομάδας της Αστυνομίας..».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE