ΕΛΛΑΔΑ: Άφωνος όταν έβγαλε το παραγάδι- Καρχαρίας 200 κιλών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Άφωνος όταν έβγαλε το παραγάδι- Καρχαρίας 200 κιλών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα είδος καρχαρία πιάστηκε στο παραγάδι και εγκλωβίστηκε στα δίχτυα, που είχε απλώσει στον Πατραϊκό κόλπο (μεταξύ Αλυκών και Μεσολογγίου) ο Αλυκιώτης Γεώργιος Βουδούρης.

Ο καρχαρίας, όπως μας εξηγεί ο επαγγελματίας αλιέας και πρόεδρος του συλλόγου Αλυκών, Νίκος Χαλιώτης, πιάστηκε σε σημείο του κόλπου, όπου το βάθος είναι περίπου 130 μέτρα, από τον συνάδελφό του, που ανήκει στην παράκτια αλιεία.

"Αυτό το είδος, είναι η λεγόμενη "αλεπού". Έτσι το χαρακτηρίζουμε λόγω της μακριάς ουράς που έχει. Εμφανίζεται στον Πατραϊκό μια φορά ή δύο το χρόνο. Και μάλιστα, θυμάμαι, μια χρονιά, είχε εμφανιστεί κοντά στο λιμάνι των Αλυκών", προσθέτει ο Νίκος Χαλιώτης.

Ο καρχαρίας ζύγιζε περίπου 200 κιλά. Σύμφωνα με τον κ. Χαλιώτη το κρέας του είναι ελαφρύ και νόστιμο.

Από tempo24.news

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE