ΕΛΛΑΔΑ: Άφωνος όταν έβγαλε το παραγάδι- Καρχαρίας 200 κιλών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Άφωνος όταν έβγαλε το παραγάδι- Καρχαρίας 200 κιλών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα είδος καρχαρία πιάστηκε στο παραγάδι και εγκλωβίστηκε στα δίχτυα, που είχε απλώσει στον Πατραϊκό κόλπο (μεταξύ Αλυκών και Μεσολογγίου) ο Αλυκιώτης Γεώργιος Βουδούρης.

Ο καρχαρίας, όπως μας εξηγεί ο επαγγελματίας αλιέας και πρόεδρος του συλλόγου Αλυκών, Νίκος Χαλιώτης, πιάστηκε σε σημείο του κόλπου, όπου το βάθος είναι περίπου 130 μέτρα, από τον συνάδελφό του, που ανήκει στην παράκτια αλιεία.

"Αυτό το είδος, είναι η λεγόμενη "αλεπού". Έτσι το χαρακτηρίζουμε λόγω της μακριάς ουράς που έχει. Εμφανίζεται στον Πατραϊκό μια φορά ή δύο το χρόνο. Και μάλιστα, θυμάμαι, μια χρονιά, είχε εμφανιστεί κοντά στο λιμάνι των Αλυκών", προσθέτει ο Νίκος Χαλιώτης.

Ο καρχαρίας ζύγιζε περίπου 200 κιλά. Σύμφωνα με τον κ. Χαλιώτη το κρέας του είναι ελαφρύ και νόστιμο.

Από tempo24.news

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE