Εκκληση οργανωμένων γονέων για την απεργία των λεωφορείων στην Πάφο

Εκκληση οργανωμένων γονέων για την απεργία των λεωφορείων στην Πάφο

Η απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) θα επηρεάσει αρνητικά τις χιλιάδες των μαθητών της Μέσης Εκπαίδευσης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο προετοιμασίας για τις τελικές εξετάσεις, με το πρόβλημα να γίνεται ακόμα πιο έντονο γα τους τελειόφοιτους μαθητές, οι οποίοι σε δύο εβδομάδες έχουν τις Παγκύπριες Εξετάσεις, αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.
 

Οι οργανωμένοι γονείς καλούν τους εργαζόμενους και την εταιρεία να αφήσουν έξω από τα απεργιακά μέτρα τις σχολικές διαδρομές σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους μαθητές και το Υπουργείο Μεταφορών να ενεργήσει άμεσα προς επίλυση του προβλήματος και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.

Διατυπώνει επίσης τη θέση ότι σε περίπτωση που οι απεργίες δημιουργήσουν προβλήματα στις εξετάσεις καθιστούμε υπεύθυνη κάθε αρμόδια αρχή.
 
«Ως Οργανωμένοι Γονείς σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν τα δικαιώματα τους με όποιο τρόπο αποφασίσουν και να αγωνίζονται για την διασφάλιση των κεκτημένων τους», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου και προστίθεται ότι πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους το δικαίωμα των παιδιών για απρόσκοπτη πρόσβαση στις σχολικές μονάδες και την χωρίς προβλήματα παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE