ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ: ‘Με 700 ευρώ το μήνα ο άνεργος δεν θα ενδιαφερθεί να δουλέψει στα ξενοδοχεία’

ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ: ‘Με 700 ευρώ το μήνα ο άνεργος δεν θα ενδιαφερθεί να δουλέψει στα ξενοδοχεία’

«Δεν είναι ότι δεν βρίσκουν ή δεν μπορούν να βρουν προσωπικό, η προσπάθεια είναι να διατηρήσουν τους μισθούς και τα ωφελήματα χαμηλά», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ Μιλτιάδης Μιλτιάδους, σχετικά με την απασχόληση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Σε ζήτημα που δημιουργεί έντονες διαφωνίες μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εργοδοτών, εξελίσσεται το υπαρκτό πρόβλημα έλλειψης έμψυχου δυναμικού στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώ η καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη αρχίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.