ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτσι θα διδασκόταν στα πανεπιστήμια – VIDEO

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτσι θα διδασκόταν στα πανεπιστήμια – VIDEO

Σε ακτινογραφία του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε στον Στρόβολο προχώρησε η Δρ Δήμητρα Σορβατζιώτη, η οποία μάλιστα εξήγησε πως θα μπορούσε να διδαχθεί σε μάθημα το συγκεκριμένο γεγονός.

Την Τετάρτη (2/5) η κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Εγκληματολογία, αντιπρόεδρος και επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και πτυχιούχος Νομικής, Δρ Σορβατζιώτη, ήταν καλεσμένη στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου.

Η Δρ Σορβατζιώτη, στην βάση όσων είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το στυγερό έγκλημα, εξήγησε πώς θα μπορούσε να διδαχθεί στα πανεπιστήμια η υπόθεση, είτε από ανακριτικής πλευράς, είτε από εγκληματολογικής.

Επίσης, η Δρ Σορβατζιώτη, σχολίασε και τις εξελίξεις γύρω από την όλη υπόθεση, προσπαθώντας να δώσει κάποιες εξηγήσεις, βάσει της επιστημονικής κατάρτισης της.

Όσον αφορά τα κενά που προέκυψαν στην υπόθεση, η Δρ Σορβατζιώτη, ανάφερε ότι, 'μπορεί τα κενά να φαίνονται κενά, γιατί δεν έχουμε την πλήρη εικόνα, που την έχουν οι ανακριτές'. 

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα την ανάλυση της Δρ Σορβατζιώτη στον Alpha Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=k4AZGti4ww4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE