Κάλπες για τη νέα εποχή!

Κάλπες για τη νέα εποχή!

Στήνονται κάλπες στην Ομόνοια σήμερα. Πραγματοποιείται η εκλογική συνέλευση του σωματείου, όπου αν εκλεγεί η ομάδα που εκπροσωπεί τον Σταύρου Παπασταύρου, προσεχώς θα περάσει η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρία. 

Ως γνωστό επικεφαλής του 15μελούς συνδυασμού -που θα προωθήσει την πρόταση του ΚυπριοΑμερικανού επιχειρηματία- αυτού είναι ο γιατρός Λώρης Κυριάκου. 

11μελής είναι ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής», στον οποίο συμμετέχουν στελέχη της Θύρας 9. Επίσης διεκδικούν θέση στο 15μελές Δ.Σ. και 7 ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που δόθηκε τη Δευτέρα, δικαίωμα ψήφου στην επικείμενη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, διατηρούν 868 Μέλη, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί, καθώς εισπράξεις συνδρομών θα γίνονται στον χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης. 

Προγραμματίζεται για τις 16:00 η συνέλευση, στην Αίθουσα Α και Β, στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE