Λανθασμένο τάιμινγκ…

Λανθασμένο τάιμινγκ…

Άργησε να… εμφανιστεί ο Ρόης Πογιατζής, γι αυτό απ’ ότι καταλαβαίνουμε, δεν πρόκειται να εξετάσουν την πρόταση του. 

Να είμαστε ειλικρινείς, το τάιμινγκ που επέλεξε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για να σώσει την Ομόνοια, ήταν λανθασμένο. 

Όλα τ’ άλλα που κυκλοφορούν για το… background του σαν business man, δεν τα υιοθετούμε. 

Τόσοι και τόσοι με… «περίεργο» παρελθόν έχουν εμπλακεί στον θαυμαστό κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου και δεν τους είπε κανείς… μαύρα είν’ τα μάτια σας. 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE