Άσχημος τραυματισμός αθλήτριας που προσγειώθηκε στο λαιμό της μετά από άλμα- VIDEO

Άσχημος τραυματισμός αθλήτριας που προσγειώθηκε στο λαιμό της μετά από άλμα- VIDEO

Η Μόργκαν Χέρντ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σάλτο εξόδου από τον δοκό ισορροπίας.

Σοκ προκάλεσε στους θεατές του αγώνα Pacific Rim Championships στο Μεντεγίν της Κολομβίας η άσχημη πτώση το Σάββατο της 16χρονης Αμερικανίδας γυμνάστριας Μόργκαν Χέρντ, η οποία προσγειώθηκε στο λαιμό της μετά από το άλμα εξόδου από το δοκό ισορροπίας.

Η Χέρντ, η οποία ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2017, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σάλτο της με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πολύ άσχημα.

Μετά την πτώση η νεαρή αθλήτρια έμεινε ακίνητη για ορισμένα δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσουν διπλα οι γιατροί της ομάδας. Όταν σηκώθηκε η 16χρονη αθλήτρια έμοιαζε αποπροσανατολισμένη.

Αν και οι γιατροί της ομάδας άναψαν το «πράσινο φως» για να συνεχίσει να αγωνίζεται η ίδια ωστόσο ανακοίνωσε ότι δεν θα ελάμβανε μέρος στους αγώντες της Κυριακής για να αποφύγει κάποια νέα δυσάρεστη έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=bQBtWN-WHoI

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE