Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας - Ενδεχόμενο βροχόπτωσης

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας - Ενδεχόμενο βροχόπτωσης

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα.

Την Τετάρτη (2/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (3/5), την Παρασκευή (4/5) και το Σάββατο (5/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE