Αυτό… δεν θα το αλλάξουν!

Αυτό… δεν θα το αλλάξουν!

Στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση του τελικού σχεδίου του Παπασταύρου λέχθηκε ότι το «τριφύλλι» έχει  κλειστό Γενικό Διευθυντή, ενώ στα σκαριά είναι και η συμφωνία με ένα αρκετά καλό Τεχνικό Διευθυντή.

Διαβάστε κι αυτό: Κοντά σε τεχνικό Διευθυντή…

Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια ως γνωστόν λειτουργεί με βάση αυτό το «μοντέλο» και φαίνεται ότι η ομάδα του Παπασταύρου θα δώσει και συνέχεια πάνω σε αυτό, αν τελικά καταφέρει να πάρει την σκυτάλη μετά την Εκλογική Γενική Συνέλευση.

Πάντως γίνεται ιδιαίτερος λόγος ότι η Ομόνοια έχει στα υπόψη της ένα πολύ καλό όνομα για το συγκεκριμένο πόστο κρατώντας ωστόσο σιγή ιχθύος, χωρίς να αποκαλύπτουν κάποιο όνομα ή από πού προέρχεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.