Θεσσαλονίκη: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός σε τροχαίο

Το θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 2 μ.μ. της Τρίτης 1/5 στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. 



Ο νεαρός μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Άμεσα διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. 

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ενώ φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος δημοσιεύει το thestival.gr. 

Επίσης, λίγο νωρίτερα, ένα ζευγάρι από ηλικιωμένους παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Οι ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE