«Υπάρχει επιλογή – Πορεία Αλλαγής για 1948 λόγους» (ανακοίνωση με αιχμές και ερωτήματα)

«Υπάρχει επιλογή – Πορεία Αλλαγής για 1948 λόγους» (ανακοίνωση με αιχμές και ερωτήματα)

Ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής», εξέδωσε ανακοίνωση με αιχμές και ερωτήματα, 24 ώρες πριν από τις εκλογές στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Είκοσιτεσσερις ώρες πριν τις εκλογές και ακόμη δεν θεώρησαν σωστό να παρουσιάσουν στον πράσινο λαό και τα μέλη του Συλλόγου το ΤΕΛΙΚΟ-ΠΛΗΡΕΣ κείμενο της συμφωνίας.

Συνεχίζεται η πρακτική των power-point και των ρητορικών διακηρύξεων.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τις εκλογές και ο κ. Παπασταύρου, δεν θεώρησε σωστό να ακούσει τη φωνή του ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πέρα από ένα στεγνό, κακογραμμένο κείμενο με γενικόλογες τοποθετήσεις.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τις εκλογές και κανένα πλάνο για το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και του σωματείου μας δεν παρουσιάστηκε.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τις εκλογές και ακόμη δεν γνωρίζουμε τους 9 της εταιρείας που θα καθορίζουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού μας Τμήματος και τους οποίους ούτε καν θα επιλέξουμε διά της ψήφου μας.

Είκοσιτεσσερις ώρες πριν τις εκλογές και ο κ. Παπασταύρου ακόμη δεν έχει υπογράψει το όποιο κείμενο, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί πως η όποια νέα διαπραγμάτευση ακολουθήσει ενδεχομένως να αποφέρει νέους δυσμενείς όρους για το Σωματείο μας.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τις εκλογές και γράφουν επιδεικτικά ένα δεύτερο επίδοξο επενδυτή.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τις εκλογές και έχουμε δώσει την άλλη επιλογή, την επιλογή του άλλου δρόμου των ορθών διαδικασιών και της βιωσιμότητας. Πλέον κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τις αλήθειες.

Όσοι ισχυρίζονται ότι δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του Σωματείου, μέσα από τη συμπεριφορά, τις πρακτικές και την επιχειρηματολογία τους, τον έχουν ήδη αλλοιώσει.

Όσοι διατείνονται ότι μέσα από πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ωσάν η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι Τράπεζα, θα διαφυλαχθεί ο λαϊκός χαρακτήρας του Σωματείου μας, απλά ντροπιάζουν τους ιδρυτές και όσα περήφανα κουβαλά αυτός ο Σύλλογος μέσα από τις σελίδες της ιστορίας του.

Υπάρχει επιλογή.
Πορεία Αλλαγής, για 1948 λόγους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE