ΚΛΟΠΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εργαζόταν στο σπίτι η 20χρονη που έκλεψε

ΚΛΟΠΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εργαζόταν στο σπίτι η 20χρονη που έκλεψε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη (1/5) διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον 20χρονης από την Ινδία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο και κλοπής από κατοικία.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 55χρονος κάτοικος Αθηένου κατήγγειλε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου ότι μεταξύ τέλη Μαρτίου και 30 Απριλίου, άγνωστοι έκλεψαν από την οικία του διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 60 χιλιάδες ευρώ.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και από εξετάσεις και αξιολόγηση στοιχείων, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα συνέλαβαν κοπέλα 20 χρόνων από την Ινδία η οποία εργαζόταν κατά καιρούς στο σπίτι ως καθαρίστρια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.