ΠΑΦΟΣ: Τον μετέφεραν τραυματισμένο στο Νοσοκομείο – Δεν έδωσε εξηγήσεις

ΠΑΦΟΣ: Τον μετέφεραν τραυματισμένο στο Νοσοκομείο – Δεν έδωσε εξηγήσεις

Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονου εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (01/05) λήφθηκε πληροφορία ότι στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος και εντόπισαν αλλοδαπό άνδρα ο οποίος έφερε τραύματα και βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης .

Ερωτηθείς ο συγκεκριμένος δεν ανέφερε στους αστυνομικούς κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Ατυχημάτων και Περιστατικών όπου εξετάστηκε από τον επι καθήκοντι ιατρό σύμφωνα με τον οποία φέρει δύο θλαστικά τραύματα παλαμιαίας επιφάνειας παράμεσου και μικρού δαχτύλου, καθώς και εκχυμώσεις στην δεξιά πλευρά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.