Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας
Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Οπως αναφέρουν ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και όταν βγήκε και κατευθυνόταν στο πάρκινγκ για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, όταν δέχτηκε σφαίρες από δύο άτομα.
Ένας 57χρονος πρώην αστυνομικός έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων τη νύχτα στην Παλλήνη. Ο άνδρας βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και όταν βγήκε και κατευθυνόταν στο πάρκινγκ για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, όταν δέχτηκε σφαίρες από δύο άτομα.
Το περιστατικό έγινε στην οδό Αιόλου 49 έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στις 2 παρά με τους δράστες να πυροβολούν αλλεπάλληλα.
Ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην μέλος της ΕΚΑΜ, προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε μέσα στην ταβέρνα.
Πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




