Στην τελευταία του κατοικία ο Άκης Φάντης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Άκης Φάντης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο πρώην δημοσιογράφος και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Άκης Φάντης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.

Ο αποβιώσαντας, Άκης Φάντης, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, στις 14:00 το μεσημέρι της  Τετάρτης (2/5) από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στον Στρόβολο.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές σε κοινωφελές σκοπό.

Θυμίζουμε ότι, στη μακρόχρονη καριέρα του, ο γνωστός δημοσιογράφος, εκτός από εκδότης διαφόρων περιοδικών ενττύπων, διατέλεσε σημαντικό στέλεχος στις εφημερίδες, ‘Χαραυγή’, ‘Αθλητικό Βήμα’, ‘Εμπρός’ και ‘Το Βήμα’, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ανταποκριτής της ‘Εφημερίδας των Συντακτών’.

Το 1988 ο Άκης Φάντης αναλαμβάνει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επί Προεδρίας Γιώργου Βασιλείου μέχρι το 1993. Ακόμη, υπήρξε καθηγητής δημοσιογραφίας γράφοντας παράλληλα βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια, γύρω από το αντικείμενο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE