ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν από αποθήκη κοιμητηρίου – Στο ΤΑΕ ιερέας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν από αποθήκη κοιμητηρίου – Στο ΤΑΕ ιερέας

Ιερέας κατήγγειλε κλοπή από την αποθήκη του κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, ο ιερέας της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Κοντού, προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ισχυρίστηκε ότι μεταξύ των ωρών 14:00- 23:55 της Κυριακής (29/4), διαρρήχθηκε η αποθήκη του κοιμητηρίου.

Από την αποθήκη, σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν ένα κρουστικό μηχάνημα και μια δεντροκοπτική μηχανή, αξίας χιλίων ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου μετά από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι στον χώρο ήταν σταθμευμένο το όχημα του 34χρονου υπαλλήλου του κοιμητηρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE