Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ο Ράγιος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ο Ράγιος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανάρτηση με αρκετό νόημα έκανε ο μέσος της Ανόρθωσης, Ρούμπεν Ράγιος…

Συγκεκριμένα ο άσσος της «Κυρίας» έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος για το επίτευγμα της Ανόρθωσης στο να βγει μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός μέσος συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από το παιχνίδι με την ΑΕΛ συνοδεύοντας την με ένα όμορφο σχόλιο  «Europa League. Περήφανος για την ομάδα μας, τον σύλλογο μας και ιδιαίτερα τον κόσμο από την Αμμόχωστο. ΠΙΣΤΗ. Καλή δουλειά παιδιά»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου και η πλευρά του Ρούμπεν Ράγιος είναι σε συζητήσεις έτσι ώστε να βρουν την φόρμουλα για να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE