Βαθιά θλίψη για τον χαμό του Κύπριου δημοσιόγραφου – «Είχε φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας»

Βαθιά θλίψη για τον χαμό του Κύπριου δημοσιόγραφου – «Είχε φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας»

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκ των ιδρυτών της ΕΑΚ, Άκη Φάντη.

 Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Φάντης. Ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή της καρδιάς. Ο εκλιπών, ο οποίος διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου την περίοδο 1988-93, γεννήθηκε στη Λευκωσία, σπούδασε νομικά στη Μόσχα και έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο.

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε μέλος του ΑΚΕΛ, εργάστηκε στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) και είχε μακρά δημοσιογραφική θητεία στις εφημερίδες «Χαραυγή», «Αθλητικό Βήμα» και «Εμπρός». Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο, τρεις θυγατέρες και τρεις εγγονές. Η κηδεία του Άκη Φάντη θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 2/5.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ομόνοια, ο εκλιπών φόρεσε και την φανέλα της Ομόνοιας για μικρό χρονικό διάστημα σε νεαρή ηλικία.

Δείτε την ανακοίνωση:


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου και εκ των ιδρυτών της ΕΑΚ, Άκη Φάντη, που απεβίωσε σήμερα.

Ο Άκης Φάντης φόρεσε τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μικρό χρονικό διάστημα, προτού αναχωρήσει για σπουδές στο εξωτερικό.

Αιώνια του η μνήμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE