Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Φεκίρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Φεκίρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Λυών, Ναμπίλ Φεκίρ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Λυών, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις (22 γκολ σε 37 παιχνίδια) έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ που θέλει να δυναμώσει περισσότερο την γραμμή κρούσης της.

Οι «Κανονιέρηδες» θα να πρέπει να εκταμιεύσουν το ποσό των 50 εκατομμυρίων λιρών για να τον κάνουν κάτοικο Λονδίνου ενώ ο Φεκίρ αναμένεται να βρίσκεται στους… εκλεκτούς του Ντιντιέ Ντεσάν που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
 
sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.