ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γλίτωσαν με εξώδικο για το παράνομο πετρέλαιο

Γλίτωσαν με εξώδικο για το παράνομο πετρέλαιο

Με εξώδικο συμβιβασμό και την καταβολή συνολικού ποσού της τάξης των 2000 ευρώ έληξε η υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης από το Τμήμα Τελωνείων τριών οχημάτων οι οδηγοί των οποίων διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν αφορολόγητο χρωματισμένο πετρέλαιο για την κίνησή τους.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι έγινε έλεγχος σε συνολικά 43 πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι τρία από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Προσθέτει ότι «μετά από αίτημα των εμπλεκομένων, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων, αποδέχτηκε αίτημα για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων».

Οι εμπλεκόμενοι κατέβαλαν τον απαιτούμενο φόρο και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, πλέον χρηματικής επιβάρυνσης, συμβιβαστικού ποσού και ποσού απόδοσης. Συνολικά εισπράχθηκε το ποσό των 2000 ευρώ.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, τα τρία οχήματα που κατασχέθηκαν επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top