Από τη χώρα της σάμπα έρχεται ως μεταγραφή… επένδυση στην Κύπρο

Από τη χώρα της σάμπα έρχεται ως μεταγραφή… επένδυση στην Κύπρο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φορταλέζα, Λέο Νατέλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας του καφέ είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και δη στον ΑΠΟΕΛ.

Παίκτης που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Σάο Πάολο, ενώ στην τρέχουσα σεζόν με τη Φορταλέζα στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας της Βραζιλίας μετρά 11 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Είναι 21 ετών επιθετικός και σύμφωνα με το δημοσίευμα ΑΠΟΕΛ και Βραζιλιάνος σύλλογος είναι σε επαφές για απόκτηση του παίκτη.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE