Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποζάρει με τις σατέν της πιτζάμες η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης...

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός υποδέχθηκαν στη ζωή το αγοράκι τους, το τρίτο τους μωράκι, τον Ιωάννη Εφραίμ.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της στον Alpha, αλλά και οι φίλες της παρουσιάστριας την επισκέφθηκαν στην κλινική και πόζαρε μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Η Τσιμτσιλή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της ποζάρει με τις λευκές σατέν της πιτζάμες, απολαμβάνοντας την παρέα των συναδέλφων της.

Εκείνο που δεν μπορούμε να παραβλέπουμε είναι το πόσο φρέσκα είναι η Σταματίνα, αλλά και πόσο κομψή δείχνει τρεις μόλις μέρες μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού. 

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE