Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Σταματίνα ούτε πως γέννησε - 'Φιγουρίνι' τρεις μέρες μετά τον τοκετό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποζάρει με τις σατέν της πιτζάμες η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης...

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός υποδέχθηκαν στη ζωή το αγοράκι τους, το τρίτο τους μωράκι, τον Ιωάννη Εφραίμ.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της στον Alpha, αλλά και οι φίλες της παρουσιάστριας την επισκέφθηκαν στην κλινική και πόζαρε μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Η Τσιμτσιλή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της ποζάρει με τις λευκές σατέν της πιτζάμες, απολαμβάνοντας την παρέα των συναδέλφων της.

Εκείνο που δεν μπορούμε να παραβλέπουμε είναι το πόσο φρέσκα είναι η Σταματίνα, αλλά και πόσο κομψή δείχνει τρεις μόλις μέρες μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού. 

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE