ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής (29/4) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, 37χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 228 χιλιόμετρα αντί 100, καθώς επίσης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο οδηγός και το όχημα, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE