ΣΥΡΙΑ: Πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις σε Χάμα και Χαλέπι

ΣΥΡΙΑ: Πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις σε Χάμα και Χαλέπι

Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις γνωστοποίησαν την Κυριακή (29/4) ότι πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις στις επαρχίες Χάμα και Χαλέπι, κάνοντας λόγο περί «επίθεσης» των εχθρών της Δαμασκού, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πυραυλικές επιθέσεις έγιναν στις 22:30 τοπική ώρα. Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι αλλεπάλληλες εκρήξεις ακούστηκαν στην επαρχία Χάμα και πρόσθεσε ότι οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβώσουν τα αίτια.

Δύο κάτοικοί της ανέφεραν ότι οι εκρήξεις ακούστηκαν σε βάση που φέρονται να χρησιμοποιούν δυνάμεις υποστηριζόμενες από το Ιράν, κάτι που εγείρει την πιθανότητα να επρόκειτο για ενέργεια του Ισραήλ.

skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.