ΣΥΡΙΑ: Πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις σε Χάμα και Χαλέπι

ΣΥΡΙΑ: Πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις σε Χάμα και Χαλέπι

Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις γνωστοποίησαν την Κυριακή (29/4) ότι πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές βάσεις στις επαρχίες Χάμα και Χαλέπι, κάνοντας λόγο περί «επίθεσης» των εχθρών της Δαμασκού, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πυραυλικές επιθέσεις έγιναν στις 22:30 τοπική ώρα. Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι αλλεπάλληλες εκρήξεις ακούστηκαν στην επαρχία Χάμα και πρόσθεσε ότι οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβώσουν τα αίτια.

Δύο κάτοικοί της ανέφεραν ότι οι εκρήξεις ακούστηκαν σε βάση που φέρονται να χρησιμοποιούν δυνάμεις υποστηριζόμενες από το Ιράν, κάτι που εγείρει την πιθανότητα να επρόκειτο για ενέργεια του Ισραήλ.

skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE