Πήρε την πολύτιμη νίκη στο Τορίνο, «έχασε» όμως τον Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Πήρε την πολύτιμη νίκη στο Τορίνο, «έχασε» όμως τον Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Η Λάτσιο πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Τορίνο και βρέθηκε στο +4 από την Ίντερ στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τραυματίστηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε.

Μια κοντινή κεφαλιά του 23χρονου Σέρβου κεντρικού μέσου Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μετά από σέντρα του Λουίς Αλμπέρτο στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης του «Stadio Olimpico Grande Torino» αποδείχθηκε αρκετή προκειμένου η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι να επικρατήσει με 1-0 της σκληροτράχηλης Τορίνο εκτός έδρας, να φτάσει τους 70 βαθμούς έπειτα από 35 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα και να παραμείνει ισόβαθμη με την Ρόμα στην 3η θέση, στο +4 πλέον από την 5η Ίντερ και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, έχασε όμως με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο τον διεθνή επιθετικό της, Τσίρο Ιμόμπιλε.

sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE