Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή της κυπριακής TV - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή της κυπριακής TV - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες στιγμές ζει ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο πατέρας του, πρώην πρωταγωνιστή της κυπριακής TV Αποστόλη Τότσικα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρονών.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αν και έδινε μάχη τελικά δεν τα κατάφερε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Τότσικας γεννήθηκε στη Νίκαια το 1936 και έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας είχε πραγματοποιήσει βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό το Σάββατο 14 Απριλίου αλλά λόγων προβλημάτων υγείας δεν είχε πάει ενώ το «παρών» έδωσαν τα παιδιά του, Αποστόλης, Θανάσης και Κατερίνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE