Θρήνος και συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ

Θρήνος και συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για το θάνατο του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου.

Σχεδόν ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Νάσος Αθανασίου, ποδοσφαιριστής και ο ίδιος, αλλά και ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ.

Τη μνήμη του τίμησαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στην Πάφο.

Τον δικέφαλο του βορρά εκπροσώπησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα με τα οποία οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να βρεθούν οι ένοχοι, για το τραγικό γεγονός που του έκοψε το νήμα της ζωής μόλις στα 24 χρόνια του, στις 4 Μαΐου 2017.

Ο νεαρός είχε μεταβεί από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Μετά τη λήξη του αγώνα, μαζί με άλλους φίλους του, έφυγε από το γήπεδο, όμως στους δρόμους της συμπρωτεύουσας (κοντά στο Καυτανζόγλειο) δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους κουκουλοφόρους, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές βλάβες και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού του «Παπανικολάου», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE