ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές η 34χρονη - Γνώριζε για τις κάμερες

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές η 34χρονη - Γνώριζε για τις κάμερες

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η 34χρονη που συνελήφθη, στο πλαίσιο των ερευνών για τον φόνο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ανδριανής Βανέζη, στην Αγλαντζιά.

Η 34χρονη παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Οι λόγοι για τους οποίους διατάχθηκε η κράτησή της μεταφράζονταν στα αραβικά, παρόλο που η ίδια δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται και μιλά ελληνικά. Δεν απάντησε μέχρι τώρα σε ερωτήσεις της Αστυνομίας και αρνήθηκε να εξεταστεί χωρίς ρούχα και να φωτογραφηθεί από ιατροδικαστές.

Έφερε ένσταση στο χρόνο της κράτησης, αλλά όχι στην κράτηση, λέγοντας ότι είναι πολλές 8 ημέρες.

Η ύποπτη διερωτήθηκε γιατί συνελήφθη, αφού το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε ένα άτομο και όχι δύο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE