ΠΑΦΟΣ: Στο τιμόνι ο ανήλικος – Είδε την Αστυνομία και πανικοβλήθηκε

ΠΑΦΟΣ: Στο τιμόνι ο ανήλικος – Είδε την Αστυνομία και πανικοβλήθηκε

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια, παραβίασης φωτισμού σηματοδοτών και άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02:35 μέλη της ομάδας “Z” έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, χωρίς ωστόσο αυτός να συμμορφωθεί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξή του.

Σε κάποιο σημείο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε μεταλλικό πάσσαλο.

 Στην συνέχεια, ο οδηγός ανακόπηκε στην περιοχή της Κάτω Πάφου. `Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 15χρονο.

Ο ανήλικος, που δεν τραυματίστηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς στην παρουσία του πατέρα του για να κλητευθεί αργότερα. Το όχημα το οποίο οδηγούσε υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE