To Facebook θα ζητά τη συναίνεση των κηδεμόνων για να τη χρήση του από ανήλικους

To Facebook θα ζητά τη συναίνεση των κηδεμόνων για να τη χρήση του από ανήλικους

Σε ένα μήνα αλλάζει δραστικά η πολιτικής χρήσης της εφαρμογής.

Το WhatsApp θα απαγορεύει τη χρήση της εφαρμογής σε οποιονδήποτε Ευρωπαίο χρήστη είναι κάτω από 16 ετών, από τις 25 Μαΐου και μετά.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι νέοι κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία προσωπικών δεδομένων που θα τεθούν σε ισχύ σε ένα μήνα, υποχρεώνουν την εταιρεία που εξαγοράστηκε από το Facebook να αλλάξει άρδην την πολιτική χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.