ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

Καταγγελία για κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου ανάφερε στην Αστυνομία 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ενώ τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατήγγειλε στους ανακριτές του ΤΑΕ πως κλάπηκε από το διαμέρισμα του στρατιωτικό τυφέκιο (G3) το οποίο είχε φυλαγμένο σε ντουλάπα.

Όπως είπε, μαζί με το στρατιωτικό τυφέκιο, κλάπηκε μία γεμιστήρα, μία ξιφολόγχη, καθώς και 99 πλήρη φυσιγγία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε από το διαμέρισμα 35χρονου, μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 – Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό.

Να σημειώσομε πως ο 35χρονος κατηγορήθηκε για την μη ασφαλή φύλαξη του όπλου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE