Αβέρωφ: 'Στον ΔΗΣΥ όλοι έχουν ρόλο, λόγο και μπορούν να προσφέρουν'

Αβέρωφ: 'Στον ΔΗΣΥ όλοι έχουν ρόλο, λόγο και μπορούν να προσφέρουν'

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό όλοι έχουν ρόλο, λόγο και μπορούν να προσφέρουν, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου (28/4) ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος ψήφισε για τις εκλογές για τις θέσεις των τριών Αντιπροέδρων.

'Σήμερα γίνεται ακόμα ένα εκλογικό βήμα προς τη συμπλήρωση της ηγετικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού για την επόμενη πενταετία.  Τα μέλη και οι φίλοι του Δημοκρατικού Συναγερμού ψηφίζουν σήμερα τους τρεις αντιπροέδρους. Έχουμε τέσσερις υποψήφιους. Θα δηλώσω πως στο Δημοκρατικό Συναγερμό όλοι κερδίζουν, με πρώτο το Δημοκρατικό Συναγερμό, γιατί για μας στο Δημοκρατικό Συναγερμό δεν περισσεύει κανείς', ανέφερε ο κ. Νεοφύτου.

Πρόσθεσε πως "όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα αξιοποιήσουμε όλα τα στελέχη μας. Όλοι έχουν ρόλο, λόγο και μπορούν να προσφέρουν στο Δημοκρατικό Συναγερμό".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.