ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι βομβιστές- Στόχος 58χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι βομβιστές- Στόχος 58χρονος

Εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/4), προκάλεσε ζημιές στην είσοδο οικίας 58χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/4), εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο οικίας 58χρονου στην επαρχία Λεμεσού.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στην αλουμινένια πόρτα της εισόδου της κατοικίας, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE