ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι βομβιστές- Στόχος 58χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι βομβιστές- Στόχος 58χρονος

Εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/4), προκάλεσε ζημιές στην είσοδο οικίας 58χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/4), εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο οικίας 58χρονου στην επαρχία Λεμεσού.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στην αλουμινένια πόρτα της εισόδου της κατοικίας, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE