ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπρωξε αστυνομικό για να γλυτώσει- Παραδοχή για άσεμνες πράξεις και επίθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπρωξε αστυνομικό για να γλυτώσει- Παραδοχή για άσεμνες πράξεις και επίθεση

Πονοκέφαλο φαίνεται να προκαλούν το τελευταίο διάστημα στις Αρχές, περιστατικά όπου άτομα προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (28/4), μετά από ανακόπηκε το όχημα του σε περιοχή της Λευκωσίας.

Αφού μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου ανέκοψαν το όχημα του 22χρονου για έλεγχο γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα, ο νεαρός φέρεται να έσπρωξε ένα από τους αστυνομικούς στην προσπάθεια του να διαφύγει, κάτι όμως που δεν κατάφερε αφού τελικά ανακόπηκε.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ο 22χρονος φέρεται να παραδέχθηκε πέντε υποθέσεις άσεμνων πράξεων και μιας υπόθεσης άσεμνης επίθεσης.

Ο νεαρός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE