ΛΑΡΝΑΚΑ: Ότι παραβίαση υπήρχε την έκανε δάσκαλος οδήγησης - ΕΙΚΟΝΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ότι παραβίαση υπήρχε την έκανε δάσκαλος οδήγησης - ΕΙΚΟΝΑ

Μια ακόμα ανάρτηση ήρθε να φέρει ξανά στο προσκήνιο ότι η οδήγησή στην Κύπρο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα όπως δημοσίευσε άτομο στην σελίδα κοινωνικών δικτύων Cy Police Checkpoint ένας δάσκαλος οδήγησης στην Λάρνακα οδηγούσε με το κινητό στο χέρι.

Δεν έφτανε μόνο αυτό άλλα σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που ανάφερε την σκηνή ο συγκεκριμένος δάσκαλος οδήγησης παραβίασε κόκκινο σηματοδότη με νεαρούς που χρησιμοποιούσαν την διάβαση εκείνη την ώρα «όσο που την γλίτωσαν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE