Αυτόπτης μάρτυρας ο 15χρονος – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση - VIDEO

Αυτόπτης μάρτυρας ο 15χρονος – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση - VIDEO

Σε δήλωση προέβη εκ νέου ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αναφορικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Επιμένοντας σε συμβουλές για όσα δημοσιεύονται, ο κ. Αγγελίδης, αφού ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου των θυμάτων, τόνισε ότι η κύρια ενημέρωση γίνεται από τους ανακριτές.

Υπογραμμίζοντας ότι «η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στο έργο της», εξήγησε ότι χρειάζεται αρκετή προσοχή στο τι γράφεται «με ε και αι», όπως είπε, και τι ανακοινώνεται.

«Προτρέπονται όλοι», είπε, «να ακολουθούν την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας».

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, δήλωσε, κάνοντας παρότρυνση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σχετικά με την υπόθεση, ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι υπάρχει ακόμα ανακριτικό έργο, μέσα από μαρτυρίες και αξιολόγηση όσων υπάρχουν μέχρι τώρα, ενώ δεν θέλησε να προβεί σε λεπτομέρειες για τον 33χρονο κρατούμενο.

https://www.youtube.com/watch?v=QwpiSbTYgJ8&feature=youtu.be

Σύμφωνα δε με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο 15χρονος κατέθεσε ως αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς την παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας, αλλά με ψυχολόγο εντός της αίθουσας.

Στο μεταξύ, ο 33χρονος κρατούμενος φέρεται να μίλησε για δύο άλλα πρόσωπα, γνωστά στις αρχές για κλοπές και διαρρήξεις.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ για την ολοκλήρωση της κατάθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.