Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Όπως δήλωσε την Πέμπτη (26/4) η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, οι Υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας, των εγγυητριών δυνάμεων για τη διαδικασία της Αστάνα για προώθηση διευθέτησης στη Συρία, θα έχουν συνάντηση στις 28 Απριλίου στη ρωσική πρωτεύουσα.
Η κ. Ζαχάροβα ανέφερε πως ο κ. Λαβρόφ θα έχει και διμερείς συναντήσεις με τους δυο ομολόγους του, στο περιθώριο της τριμερούς συνάντησης για το Συριακό.
Πρόσθεσε πως οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν για τις εντάσεις σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Θα ανταλλάξουν απόψεις για τοπικά, περιφερειακά και διεθνή θέματα, περιλαμβανομένης της χειροτέρευσης της κατάστασης γύρω από την εφαρμογή του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είπε η κ. Ζαχάροβα.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις