ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κίνδυνος-θάνατος - 'Ράλι' σε κατοικημένη περιοχή

ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κίνδυνος-θάνατος - 'Ράλι' σε κατοικημένη περιοχή

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος οδηγούσε το όχημα του με ταχύτητα 121 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 50 χιλιόμετρα/ώρα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος ανακόπηκε γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα από μέλη της Τροχαίας Πάφου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο και ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE