Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Προδότης όποιος στηρίξει λύση δύο κρατών»

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «Προδότης όποιος στηρίξει λύση δύο κρατών»

Η διχοτόμηση δεν θα είναι το τέλος, εξήγησε ο Άντρος Κυπριανού το πρωί της Παρασκευής (27/4).

Υπογράμμισε δε πως σημειώνεται σημαντική διάβρωση στην τουρκοκυπριακή κοινότητα όσον αφορά στην υποστήριξη της Ομοσπονδίας, ενώ μίλησε για τις δύο επιλογές που έχουμε μπροστά μας.

Η μία επιλογή, είπε, είναι να αφήνεται ο χρόνος να πέρνα αναξιοποίητος και η Κύπρος να έρχεται πιο κοντά στη διχοτόμιση, γεγονός που θα επιφέρει νέα δεινά στον τόπο με την Τουρκία δίπλα μας.

Η άλλη επιλογή, σημείωσε ο κύριος Κυπριανού, είναι να παλέψουμε για λύση γνωρίζονας πόσο δύσκολος είναι αυτός ο δρόμος δεδομένων των πρακτικών που ακολουθεί η Τουρκία.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο του κρατικού ραδιοφώνου, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι το Ακέλ θα εναντιωθεί σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας δύο κρατών στην Κύπρο και πρόσθεσε πως όποιος στηρίξει κάτι τέτοιο θα είναι προδότης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE