ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον καναπέ της οικίας της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον καναπέ της οικίας της

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην παραλιακή της Λεμεσού ήταν αυτό που οδήγησε στο τηλεφώνημα στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, την Τετάρτη (25/04) το απόγευμα, η Αστυνομία έλαβε κλήση από διαχειρίστρια διαμερίσματος σε πολυκατοικία στην παραλιακή της Λεμεσού, ότι αναδυόταν έντονη δυσοσμία από διαμέρισμα.

Αμέσως στη σκηνή βρέθηκε η Αστυνομία καθώς και ο γιος της ενοίκου αφού στο κάλεσμά του η μητέρα του δεν ανταποκρινόταν.

Με τη βοήθεια κλειδαρά, ανοίχθηκε η πόρτα του διαμερίσματος και εντοπίστηκε νεκρή στο καναπέ της η 70χρονη ένοικος.

Όπως μας αναφέρθηκε, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση προώρου τυμπανισμού ενώ από τις εξετάσεις δεν διαφάνηκε να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός της 70χρονης μεταφερερτθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της θα διαφανούν την Παρασκευή (27/04) οπού και θα πραγματοποιηθεί η νενομισμένη νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 70χρονη γυναίκα από την Πολωνία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE