Θα «πέσει» μπόλικο χρήμα! Αν το σηκώσουν στο ΓΣΠ…

Θα «πέσει» μπόλικο χρήμα! Αν το σηκώσουν στο ΓΣΠ…

Δυο 24ωρα πριν το ντέρμπι της χρονιάς με τον ΑΠΟΕΛ, η αγωνία φουντώνει σε όλα τα επίπεδα, στην οικογένεια του Απόλλωνα. 

Υπάρχει μεγάλος πόθος και έντονο πάθος, για να φέρει επιτυχώς σε πέρας, άλλη μια επικίνδυνη αποστολή η ομάδα της Λεμεσού. 

Το ιδανικό θα είναι να σπάσει για δεύτερη φορά, στο φετινό πρωτάθλημα, την έδρα του ΑΠΟΕΛ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ουσιαστικά θα σημαίνει… αγκάλιασμα του τίτλου. 

Θα «χρυσωθούν» οι παίχτες, αν φέρουν το πρωτάθλημα στη Μεσολογγίου, μετά από 12 χρόνια. 

Γερό πριμ θα λάβουν από τη διοίκηση. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει συγκεντρωθεί κι ένα μεγάλο ποσό, από εξωδιοικητικούς παράγοντες, το οποίο επίσης θα πάει στους λογαριασμούς των παιχτών. 

Σήμερα θα γίνει γνωστό, πότε θα πάνε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα οι οργανωμένοι οπαδοί, για τις καθιερωμένες ψυχολογικές «ντόπες» της ομάδας, πριν από τα μεγάλα παιχνίδια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.