ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος διαρρήκτη μια… βέρα – Τον έπιασαν λίγο παρακάτω

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος διαρρήκτη μια… βέρα – Τον έπιασαν λίγο παρακάτω

Στόχος διαρρήκτη έγινε το βράδυ της Πέμπτης (26/4) οικία στην περιοχή Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε οικία.

Όταν έφτασαν εκεί, τα μέλη της Αστυνομίας, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε, ότι διαπίστωσαν ανοικτά σημεία στο σπίτι και μετά από περιπολίες στην περιοχή και μαρτυρία έφτασαν στον δράστη.

Στις 23:00 εντοπίστηκε άτομο που έμοιαζε στον δράστη και κατόπιν ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του βέρα, για την οποία μίλησε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης της οικίας.

Ανακρινόμενος, ο 39χρονος ύποπτος δεν έδωσε απαντήσεις και συνελήφθη, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.