Στην εντατική 6χρονο αγοράκι από κατανάλωση αλκοόλ

Στην εντατική 6χρονο αγοράκι από κατανάλωση αλκοόλ

Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει τοπικό ΜΜΕ της Κρήτης (flashnews) στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα αγοράκι 6 ετών που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση απο το Κέντρο Υγείας Χάρακα έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (25/4). Το μικρό αγοράκι σύμφωνα με πληροφορίες ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού.

Αποτέλεσμα ήταν το μικρό παιδί να πέσει σε λήθαργο και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ. Αμέσως το παιδί διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του την Πέμπτη (26/4)είναι ελαφρώς βελτιωμένη όμως εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες το νοσοκομείο έχει ήδη ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση και το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht