«Πορεία Αλλαγής»: Σημαντική ανακοίνωση και τοποθέτηση για ψέματα και αλήθειες

«Πορεία Αλλαγής»: Σημαντική ανακοίνωση και τοποθέτηση για ψέματα και αλήθειες

Η «Πορεία Αλλαγής» της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει:

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω του Τελικού Κυπέλλου Πετόσφαιρας η Ανοικτή Συγκέντρωση στην Λευκωσία μεταφέρετε η ώρα 14:00 το Σάββατο στο Αμφιθεατρο της ΠΑΣΥΔΥ (Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3).

Καλούμε ξανά και ξανά τον κόσμο να έρθει να ακούσει τις αλήθειες και να του παρουσιάσουμε το Οικονομικό σκέλος της πρότασης μας. Θα μείνουν έκπληκτοι κάποιοι με τους αριθμούς και το πόσα ψέματα ακούγονται τόσες μέρες.

– Λευκωσία: Σάββατο 28/04 η ώρα 14:00 στο στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ (Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3).

– Λάρνακα: Σάββατο 28/04 η ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Βαρωσιων «Πετράκης Παπαδόπουλος”.

– Λεμεσό: Δευτέρα 30/04 η ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Κώστας Σοφιανός», στο Δημοτικό μέγαρο Αγίου Αθανασίου.

Συνδυασμός Πορεία Αλλαγής».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE