Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Στις 11 Απριλίου ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε το homework της Κοπεγχάγης για τον Γιάννη Μασούρα της ΑΕΛ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με την μελέτη της δανέζικης ομάδας για τον 21χρονο δεξιό μπακ – χαφ, επιβεβαιώνεται από «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου Τζόνι Κόκμποργκ που εργάζεται στην ιστοσελίδα bt.dk.

Το σχετικό ποστ στο twitter να αναφέρει πως η Κοπεγχάγη έχει τσεκάρει κι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη της θεσσαλικής ομάδας, με την σημείωση πως ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Παρεμπιπτόντως, είναι αλήθεια πως πολλά περισσότερα περί Μασούρα και Κοπεγχάγης γνωρίζει ένας Κύπριος ατζέντης;

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση Χριστοδουλίδη: «Δικαιολογημένες οι ανησυχίες των κατοίκων για τους πυλώνες της ΑΗΚ»

Παρέμβαση Χριστοδουλίδη: «Δικαιολογημένες οι ανησυχίες των κατοίκων για τους πυλώνες της ΑΗΚ»

Συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργηθούν τα δεδομένα ώστε να διεξαχθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE