Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Στις 11 Απριλίου ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε το homework της Κοπεγχάγης για τον Γιάννη Μασούρα της ΑΕΛ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με την μελέτη της δανέζικης ομάδας για τον 21χρονο δεξιό μπακ – χαφ, επιβεβαιώνεται από «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου Τζόνι Κόκμποργκ που εργάζεται στην ιστοσελίδα bt.dk.

Το σχετικό ποστ στο twitter να αναφέρει πως η Κοπεγχάγη έχει τσεκάρει κι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη της θεσσαλικής ομάδας, με την σημείωση πως ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Παρεμπιπτόντως, είναι αλήθεια πως πολλά περισσότερα περί Μασούρα και Κοπεγχάγης γνωρίζει ένας Κύπριος ατζέντης;

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE