ΙΝΔΙΑ: Τραγωδία με δεκατρία νεκρά παιδιά σε δυστύχημα

ΙΝΔΙΑ: Τραγωδία με δεκατρία νεκρά παιδιά σε δυστύχημα

Δεκατρία παιδιά σκοτώθηκαν την Πέμπτη (26/4) όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε αφρούρητη σιδηροδρομική διάβαση στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Ούταρ Πραντές, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

Άλλα οκτώ παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό έχουν τραυματιστεί και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, πρόσθεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας και διευκρίνισε ότι συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 22 παιδιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, ενώ το μικρό λεωφορείο μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο τους. Το όχημα συγκρούστηκε με τον επιβατικό συρμό Σιουάν-Γκοραχπούρ. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη γίνει σαφή, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας.

Επρόκειτο για το δεύτερο σοβαρό δυστύχημα με θύματα μαθητές μέσα σε λιγότερες από δύο εβδομάδες.

Τουλάχιστον 24 παιδιά και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν όταν σχολικό έπεσε σε χαράδρα από ορεινό δρόμο στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Χιμάτσαλ Πραντές την 9η Απριλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE