ΑΕΚ-Απόλλων στον τελικό του κυπέλλου, τα λένε για πρώτη φορά!

ΑΕΚ-Απόλλων στον τελικό του κυπέλλου, τα λένε για πρώτη φορά!

Ολοκληρώθηκαν χωρίς εκπλήξεις οι σημερινοί επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου σε ΓΣΠ και «Στελιος Κυριακίδης».

Η ΑΕΚ, έχοντας «καβάτζα» τη μεγάλη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς στην «Αρένα», ήταν το φαβορί για την πρόκριση και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας με 1-2, παρότι ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 1-0 και της έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο ματς, ο Απόλλωνας σφράγισε την πρόκριση του στον τελικό με δεύτερη νίκη επί της Πάφου, αυτή τη φορά με 1-4. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε με 4-0…

Έτσι, ΑΕΚ και Απόλλωνας θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του κυπέλλου, με την ομάδα της Λάρνακας να διεκδικεί στις 16 Μαΐου (ώρα έναρξης στις 18:30) στο ΓΣΠ, το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της, ενω η Λεμεσιανή ομάδα θα διεκδικήσει το δέκατο!

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ επιστρεφει σε τελικό μετά απο 12 χρόνια (σσ. η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 2006 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ), ενώ ο Απόλλωνας θα αγωνιστει για 3η συνεχόμενη χρονιά και έκτη στα τελευταία εννέα χρόνια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE