Παράταση μέχρι τα μέσα Μαΐου για τον Συνεργατισμό

Παράταση μέχρι τα μέσα Μαΐου για τον Συνεργατισμό

Παρατείνεται μέχρι τα μέσα Μαΐου η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προτάσεων στο πλαίσιο της διαδικασίας προσέλκυσης ιδιώτη επενδυτή στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ καλά ενημερωμένη πηγή, η παράταση έχει δοθεί κατόπιν έγκρισης του Ευρωπαίου επόπτη.

«Ο λόγος είναι ότι η διαδικασία πάει καλά, το ενδιαφέρον είναι σημαντικό και σοβαρό και συνεπώς θα πρέπει να υπάρχει άνεση χρόνου στην όλη διαδικασία», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο Businessnews πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE