Ξύπνησε από κώμα κι έμαθε πως τα τέσσερα παιδιά της ήταν νεκρά

Ξύπνησε από κώμα κι έμαθε πως τα τέσσερα παιδιά της ήταν νεκρά

 Ό,τι χειρότερο μπορεί ποτέ να ακούσει ένας γονιός άκουσε η Michelle Pearson, από τη Βρετανία, και μάλιστα μόλις ξύπνησε από τετράμηνο κώμα.

Η άτυχη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά της είχαν βρεθεί μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους, στην περιοχή του Μάντσεστερ, τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκείνη συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν επί τέσσερις μήνες, ωστόσο τα παιδιά της δεν τα κατάφεραν.

Από τη φωτιά, που αποδίδεται σε εμπρησμό, έχασαν τη ζωή τους η 15χρονη Demi Pearson, ο 8χρονιος αδελφός της Brandon, η 7χρονη Lacie και η 3χρονη Lia. Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά πέθαναν επί τόπου, ενώ η μικρή Lia πάλεψε επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε κι εκείνη.

Η μητέρα τους ξύπνησε, μπορεί πλέον να φάει και να πιει, και σημειώνει πρόοδο. Παραμένει ωστόσο στη Μoνάδα Εντατικής Θεραπείας.

Για την υπόθεση της φωτιάς, που της στέρησε τα παιδιά της, αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη τρία άτομα, δύο άνδρες 23 και 26 ετών και μία 20χρονη, κατηγορούμενα για εμπρησμό. Οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες για φόνο και εμπρησμό.

 

 

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE